Gautefallheia – For heile familien, heile året…
Gautefallheia – For heile familien, heile året…

Våre utleieenheter

BJØNNTJØNN PANORAMA

Funkisvilla med Gautefallheias beste utsikt. 

Ett moderne feriehus med nydelig utsikt og velutstyrt kjøkken. Her er tur og
sykkelstier, skiløyper og badevann i nær tilgang til feriehuset.

TROLLSTOGA

Flott beliggende rett inne i grenda, med utsikt over “Trolldammen”. Stor og god tømmerhytte med 3 soverom og plass til 9 gjester.

Super hytte for en stor familie, vennegjeng eller to små familier.

VENNEHYTTA

Med sine 6 soverom er Vennehytte ideell for deg som ønsker å samle hele familien, vennegjengen eller andre store grupper.

Hytta har stor kjøkken/stueløsning, 3 bad og loftstue med god tumleplass fir de yngste.

Velkommen til et fantastisk fint og lyst feriehus i det spennende området Gautefall i  Telemark. Bjønntjønn hyttefelt er populært hele året på grunn av sine mange varierende aktivitetsmuligheter og passer ypperlig enten du ønsker en aktiv ferie eller bare avslappende dager.

Feriehuset har store og solrike terrasser der du kan nyte lange og varme sommerkvelder. I området rundt finner du gode tur- og sykkelstier. Det er også gode bade- og fiskemuligheter i nærheten, nevnes kan også den flotte badestranden ved Bjønntjønn. Der er det mulig å fiske etter ørret og abbor (husk fiskekort). Vinterstid byr området på flotte langrennsløyper like utenfor døren, og det er kort vei til Gautefall Alpinanlegg. Det er mulig med dagstur til Jettegrytene fra feriehuset. Der kan både store og små kose seg med bading i de naturlige badekulpene som er dannet i fjellet.

Velkommen til denne koselige hytta i det spennende området Gautefall i Telemark. Det er en stor og fin terrasse ved hytta der du kan nyte lange og varme sommerkvelder. Hytta er ellers ypperlig om du ønsker deg en aktiv ferie i Norge.

I området rundt finner du blant annet gode tur- og sykkelstier. Det er også gode bade- og fiskemuligheter i nærheten, og den flotte badestranden ved Bjønntjønn kan absolutt anbefales. For den fiskeinteresserte er det også mulig å fiske etter ørret og abbor (husk fiskekort) ved Bjønntjønn.

På vinterstid byr området på flotte langrennsløyper like utenfor døren, og det er kort vei til Gautefall Alpinanlegg.

Blant lyng og furutrær i idylliske Bjønntjønn Hyttegrend finner du denne flotte og tradisjonelt norske tømmerhytta. Her kan hele familien nyte frokost og skogens stillhet fra den store, delvis overbygde terrassen.

Etter frokosten kan dere spenne på skiene like utenfor hytta. For de som heller vil kjøre alpint, er det også kort vei (7 km) til Gautefall alpinanlegg og skiskytterarena.

For de som besøker hytta på sommeren, er det fine turløyper, badeplasser og fiskemuligheter i området. Vil man ut på vannet, er båt eller kano felles for besøkende i hyttegrenda.

I Treungen sentrum 7 km borte finner du det du trenger av matvarebutikker, nå også med nyåpnet sportsbutikk.

Send oss en forespørsel i dag!

BILDER FRA BJØNNTJØNN PANORAMA

BILDER FRA TROLLSTOGA

BILDER FRA VENNEHYTTA